Chapter 3 - I Want to Kill That Bitch

Previous:

"Vad har du och Justin gjort?" frågade hon.
Jag väntade på den frågan, jag visste att den skulle komma.
"Pratat" svarade jag samtidigt som jag rykte på axlarna.
"Och...?"
"Ingenting mer"
Hennes mun öppnades men stängdes igen när bilen gav sig ett litet tjut och lamporna tändes och slocknades. Bilen öppnades av Liam som var på väg mot oss.
"Hey" sa han och kysste Belle.
Jag hälsade tillbaks och satte mig i bilen. Belle och Liam satte sig framme som vanligt. Sedan åkte vi iväg.

Justin var inte som jag trodde. Han var snällare än den gången jag mötte honom. Jag vet inte vad det kan bero på, men han var snällare. Eller så lekte han kanske snäll första dagen? Vi får ju se hur de andra dagarna kommer bli.

 

*17:e september*

 

Justin och hans vänner har inte kommit till skolan i tre dagar, Jackson är inte nöjd och Tyler blir bara arg. Jackson, husets hjärna, vet att Justin och hans gäng har något på gång. Det är det jag och Liam ska försöka få reda på, det går inte så bra nu när de inte har kommit till skolan på flera dagar. Och vi har inte sett de ute heller.

Jag ställde mig vid fönstret och kollade in i deras hus. Det såg tomt ut, lamporna var släckta. Liam kom in i rummet och ställde sig bredvid mig och gjorde samma sak som jag, stirrade in i deras hus.
"Vad tänker du på?" frågade han tillslut.
"Vart de kan ha försvunnit" svarade jag.
"De är ju 'sjukanmälda'" sa Liam samtidigt som han gjorde en gest med fingrarna och skrattade, vilket jag också gjorde.
"Tror du de kommer imorgon?"
"Om de har varit 'sjuka' nästan hela veckan kan de lika gärna stanna hemma sista dagen i veckan. Vi får väl se imorgon, god natt" sa han samtidigt som han gick ut ur rummet och stängde dörren efter sig.
Jag släckte lampan och slängde mig i sängen.

Justins perspektiv:

Vi satt i bilen och åkte hem till Stratford sent på kvällen. Vi hade varit i LA hos Dylan och hans lilla gäng för att de anklagade oss för att ha brunnit ner deras lilla äckel stuga vid stranden. De tror fortfarande inte på oss och de kommer hämnas. Fast vi inte har rört ett skit som tillhör de. Efter allt tjaffs stannade vi i LA hos Ryan kusin som hade ett hus där med hans vänner. När man ändå var där kunde man ju lika gärna stanna kvar och festa. LA har de bästa festerna och hetaste tjejerna. Det är och kommer alltid att vara min hemstad.

Grabbarna hade fått en baksmälla efter festen som vi kom hem sent från igår. De alla låg och sov förutom Ryan som satt bredvid mig i framsätet. Jag kunde inte dricka lika mycket som de eftersom jag skulle köra en ganska lång väg hem.
"Ska du till skolan imorgon?" frågade Ryan.
Jag ryckte på axlarna.
Jag hade verkligen ingen lust att prata just nu. Inte just nu när jag är så trött och aggresiv. Och det visste han. Ryan har varit som min egna bror från första dagen.
När han sa "skola" påminde han mig om Vanessa. Jag och hon hade pratat lite grann första dagen, sen dess har vi inte träffas för att vi har varit borta och skolkat från skolan. Vanessa var så vacker, det har jag alltid tyckt. Men jag vet att hon säkert avskyr mig från den dagen jag slog ner hennes "bror". Liam är inte hennes riktiga bror, men de alla är som en familj. Tyler är hennes biologiska bror.
Jag tänkte på hennes vackra léende som var perfekt, hennes grön/bruna ögon som gnisstrade när hon kollade rakt in i mina ögon och skrattade det perfekta skrattet. Och hennes prat om Jessica... Onej, Jessica kommer hoppa på mig igen. Jessica var ju jävligt het med hennes stora bröst och rumpa, fast hon kan vara riktigt irriterande ibland. Henne ska jag ta någongång, hon såg ut att vara bra. Det var jävligt längesen jag har fått ligga med någon. Och lusten var stor...

Efter några timmar var vi äntligen framme hemma. Ryan hade också somnat tillslut. Jag körde upp bilen på uppfarten och stängde av motorn. Jag väckte Ryan som sedan väckte de andra i baksätet.
"Vart är vi?" frågade Marcus när han öppnade ögonen med en hes, trött röst.
"Hemma" svarade Ryan och gick ut ur bilen.
Vi alla gick mot huset och direkt till våra rum. Alla förutom Marcus som var för lat för det och gick till soffan i vardagsrummet och deckade sekunden efter.

Alarmet började tjuta. Jag la kudden över huvudet och pressade den mot huvudet. Det fortsatte att tjuta.
"Jävla fucking..." mumlade jag och reste mig upp för att stänga av alarmet. Jag låg kvar i sängen en stund innan jag gick in till badrummet för att ta en dusch. Kalsongerna som jag bar gick av och jag gick in i duschen. Värmen bara rann ner för min kropp, bara att slappna av och njuta...

Själv med Ryan gick jag in till skolans byggnad. Det fanns inga elever i korridorerna, förutom en.
"Jävla idiot-Jessica 'men mrs. Sawyer jag skulle aldrig göra något sånt bla bla bla det var Vanessa, jo för allting är fucking Vanessas fel, hora-bitch-idiot-slamp-djävul!" mumlade Vanessa ilsket samtidigt som hon kastade in sina böcker i skåpet en efter en.
"Nämen vad har vi här då, skolans största bad-girl?" skrattade jag och Ryan samtidigt som vi gick fram till henne.
Hon vände sig mot oss.
"Men hejsan skolare ett och skolkare två" svarade hon med ett fejkat léende.
"Ouch. Vad har 'jävla fucking Jessica' gjort? frågade jag och gjorde en gest med fingrarna samtidigt som jag skrattade åt henne.
"Jävla fucking Jessica har gjort allt som man kan tänka sig en bitch skulle kunna göra" svarade hon och smällde igen skåpet. Hon gnuggade sin panna och suckade. "Vad gör ni här förresten?" frågade hon med en lugnare röst.
"Uhm, vi går i skolan här" svarade Ryan med en "tjejig" röst.
"Är det verkligen så, varför är ni 40 minuter sena då?"
"Det är vi väl inte, vi börjar ju klockan nio idag?"
"Hahahaha absolut inte, det är fredag idag och vi har sovmorgon på torsdagar"
Det var hennes tur att skratta åt oss nu.
"Jaha, då kan vi gå hem för vi är ju lite sjuka fortfarande och jag pallar inte med kvarsittning" sa Ryan
"Det förklarar att det endast är 'bad-girlen' i korridoren just nu" sa jag åt henne.
Vår tur att skratta.
"Ha-ha. Varför går du inte och skolkar med den där blonda bitchen som sitter i det klassrummet som endast bryr sig om hennes bröst, rumpa, läppar och att ha sex med dig?" sa Vanessa och pekade mot klassrummets dörr.
"Ouuuch!" sa Ryan och garvade.
"För att jag gillar bad-girls" svarade jag henne och vickade på ögonbrynen.
"Eller så kanske du gillar den här bad-girlen som du aldrig kommer att få!" sa hon och vände sig om och gick iväg med ett flin på läpparna.
"Hahaha hon knäckte dig totalt bro!" garvade Ryan.

*Throwback*
Vanessas perspektiv:

"Vem kastar pennor i mitt klassrum?!" skrek mrs Sawyer ganska högt.
"Mrs. Sawyer det var Vanessa som försökte kasta det på mig" sa Vanessa, bitchen.
"Va?! Jag har inte kastat nån penna på henne, jag har inte ens så många pennor!" sa jag.
"Men miss Williams, det här trodde inte jag om dig!"
"Mrs. Sawyer, jag lovar jag kastade inga pennor i klassrummet, faktiskt var det Jessica som försökte kasta pennan på mig!" sa jag samtidigt som jag kollade bak mot Jessica med mina arga ögon som hon la märkte till. Därför ska hon flina mot mig när mrs. Sawyer inte ser.
"Någon som vet vem det var som kastade pennorna?" frågade mrs. Sawyer klassen.
Eftersom ingen vågade säga att det var Jessica så skakade de alla på deras dumma huvuden fast de vet att det var hon som kastade den. Men en människa räckte upp sin hand. Jackie.
"Det var faktiskt Jessica som kastade pennan på Vanessa" sa han.
Jackie och jag har varit vänner sedan 3-4 år tillbaka. Vi brukar hänga vara med varandra på fritiden ibland då o då. Vi kände till det mesta om varandra.
Jag log ett tacksamt leende mot honom som han besvarade.
"Det är orättvist, bara för att de är bästa vänner och leker mamma, pappa, barn varje dag så är de ju självklart mot mig!" sa Jessica med hennes fejkade gnällröst. "Och pennan ligger här så det bevisar ju att hon kastade den på mig"
Pennan som låg vid henne hade hon lagt själv, pennan som ligger hos mig var bakom min väska som låg på golvet vid bänken.
"Pennan är här mrs. Sawyer. Jag har inte kastat nån penna" sa jag med en lugnare röst samtidigt som jag tog upp den.
"Det ser ut som att du tog pennan från din väska" sa mrs Sawyer. "Du får gå till rektorn miss Williams och så ses vi i eftermiddag på kvarsittningen"
"Nej du måste tro mig, jag kastade in någon penna!"
"Vanessa. Hos rektorn, NU!"
"Ja mrs. Sawyer" suckade jag och tog med mig mina saker ut från klassrummet.

Jag kom ut ur klassrummet till korridorren. Den var tom, inget ljud alls. Jag gick mot mitt skåp med stampande fötter. Jag var så arg just nu tack vare Jessica! Hur orkar hon ens göra en sådan stor grej av en liten, orange träbit med bly i sig? Jag mumlade högt några svordomar för mig själv samtidigt som jag kastade in mina böcker i skåpen en efter en.

"Nämen vad har vi här då, skolans största bad-girl?" skrattade två välbekanta röster samtidigt som jag kunde höra deras fotsteg komma närmare och närmare till mig. Justin och Ryan.
Jag vände mig mot de.
"Men hejsan skolare ett och skolkare två" svarade jag och log ett fejkat léende mot de.
"Ouch. Vad har 'jävla fucking Jessica' gjort? frågade Justin och gjorde en gest med fingrarna samtidigt som han skrattade åt mig.
"Jävla fucking Jessica har gjort allt som man kan tänka sig om en bitch skulle kunna göra" svarade jag de och smällde igen skåpet med min ilska. Jag suckade högt. "Vad gör ni här förresten?" frågade jag med en lugnare röst.
"Uhm, vi går i skolan här" svarade Ryan med en "tjejig" röst.
"Är det verkligen så, varför är ni 40 minuter sena då?"
"Det är vi väl inte, vi börjar ju klockan nio idag?"
"Hahahaha absolut inte, det är fredag idag och vi har sovmorgon på torsdagar" sa jag och skrattade åt de.
"Jaha, då kan vi gå hem för vi är ju lite sjuka fortfarande och jag pallar inte med kvarsittning" sa Ryan
"Det förklarar att det bara är bad-girlen i korridoren just nu" sa Justin.
"Ha-ha. Varför går du inte och skolkar med den där blonda bitchen som sitter i det klassrummet som endast bryr sig om hennes bröst, rumpa, läppar och att ha sex med dig?" sa jag till honom och pekade mot klassrummets dörr.
Jag kanske var en aning hård just nu, men när jag är på dåligt humör är det nog bäst att inte prata med mig.
"Ouuuch!" sa Ryan och garvade.
"För att jag gillar bad-girls" svarade Justin och vickade på sina ögonbryn.
"Eller så kanske du gillar den här bad-girlen som du aldrig kommer att få!" sa jag och vände mig om och gick iväg med ett flin på läpparna.
"Hahaha hon knäckte dig totalt bro!" hörde jag Ryan säga.

Jag gick ut från rektorns kontor och ringde Belle.
"Hej, vart är du?" svarade hon i telefonen.
"Jag var hos rektorn och jag har ingen aning vad för lektion jag har nu"
"Haha, det är lunch nu stupid. Förresten vad gjorde du hos rektorn?"
"Redan? Jaha, men jag berättar när vi ses, hejdå" sa jag och la på innan hon ens han säga ett ord och gick till matsalen.

"Hej" sa jag och satte mig ner bredvid Belle
"Hejsan bad-girl, vad har du gjort hos rektorn?" svarade hon med ett skratt.
"Sluta kalla mig för det, jag har inte ens gjort någonting, allt är Jessicas fel"
"Åh den där tjejen behöver stryk, vad gjorde hon?"
Jag berättade allt för Belle om vad som hände på lektionen. Och vad som hände i korridorren.

Justins perspektiv:

Jag tog ett bloss ur ciggaretten som låg mellan mitt pekfinger och långfinger då jag satt på trappan vid skolans entre, helt ensam. Det var tomt och inget ljud hördes. Det är faktiskt skönt att vara ensam ibland och bara rensa tankarna med en cigg. Utan en massa stress och panik. Allt är helt tyst, tills man hör ytterdörren öppnas. Jag vände mig om och såg Vanessa komma fram mot mig med ett leende. Jag log tillbaka mot henne. Hon satte sig bredvid mig på trappan och hälsade.
"Hej."
"Hej." svarade jag och tog ett bloss ur ciggen.
"Är allt okej?" frågade hon.
"Ja, själv då?"
"Som vanligt. Du såg ganska nere ut." sa hon med ett snett leende.
"Är ganska trött bara." svarade jag kort. "Vill du ha?" frågade jag och erbjöd henne min ciggarett.
"Nej tack, jag röker inte."
Jag ryckte lite på axlarna och tog ännu ett bloss.
"När började du röka?" frågade hon lugnt.
"När jag var fjorton-femton."
Tystnaden kom tillbaks och man kunde endast höra våra andetag. Fast den varade inte så länge.
"Varför började du röka?"
"Jag vet inte, det var väl coolt antar jag. Och när jag väl hade börjat med en cigg ville jag ha fler, speciellt när jag är stressad, deprimerad eller orolig. Det liksom lugnar ner mig på nåt sätt."
Hon nickade sakta.
"Har du någonsin rökt?" frågade jag.
Hon skakade på huvudet.
"Kom vi börjar nu. Tror inte mrs.'Sawyer skulle gilla att vi kommer försent till kvarsittningen" sa hon med ett fnitter och reste på sig.
"Jag tror inte att hon gillar oss alls." sa jag och reste på mig.
Vanessa skrattade vilket jag också gjorde. Sedan gick vi in mot skolans byggnad.


Jag ber om ursäkt för den otroligt långa väntan. Så här mycket kommer ni nog aldrig få vänta igen. Sorry! :(

Vi får se hur många läsare jag har kvar haha, sooo kommentera

PUSS&KRAM!


Kommentarer
Postat av: biebzters

Dina kapitel är grymma! Kanske vill du göra ett länkbyte? Kan du maila mig? :)

2014-02-11 @ 21:56:42
URL: http://biebzters.blogg.se
Postat av: Emelie

jätte bra ! :)

2014-02-11 @ 21:59:11
URL: http://storiesaboutjustinb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback